instagram @tijdvooramersfoort

Instagram take-over door @christelrengers

Nieuwe Instagram take-over! Dit keer is het de beurt aan @Christelrengers om ons Instagram-account @tijdvooramersfoort over te nemen. Zij neemt daarvoor het stokje over van interieurfotograaf Charlotte

Christel Rengers is sinds anderhalf jaar opnieuw inwoner van Amersfoort. “In een vlaag van verstandsverbijstering heb ik Amersfoort ooit verlaten. Omdat ik het zo on-ge-loof-lijk miste ben ik weer terug, om echt nóóit meer weg te gaan. Met mijn gezin woon ik (opnieuw) in het bruisende @soesterkwartier033, wat bol staat van de sociale, creatieve en kunstzinnige activiteiten.”

Naast het plaatsen van leuke foto’s in (de regio) Amersfoort gaat ze ook met de story functie aan de slag. Volg @tijdvooramersfoort om op de hoogte te blijven.

View this post on Instagram

Hi, ik ben @christelrengers en sinds anderhalf jaar opnieuw inwoner van Amersfoort. In een vlaag van verstandsverbijstering heb ik Amersfoort ooit verlaten. Omdat ik het zo on-ge-loof-lijk miste ben ik weer terug, om echt nóóit meer weg te gaan. Met mijn gezin woon ik (opnieuw) in het bruisende @soesterkwartier033, wat bol staat van de sociale, creatieve en kunstzinnige activiteiten. De herfst is mijn favoriete seizoen en ik ben dol op een goeie chai latte. Die haal ik graag bij mij om de hoek bij @5050coffeeamersfoort of bij @theblueberry033 op de Hof. Weet jij waar ik nog meer een heerlijke chai latte kan scoren? 🙋🏻‍♀️ Let me know! We danken @charlottekapfotografie voor haar geweldige take-over! Ze liet ons prachtige (binnen)plekjes in Amersfoort zien. 🤩

A post shared by Amersfoort (@tijdvooramersfoort) on