Instagram take-over: wisseling van de wacht

Hebben we een maand kunnen genieten van de prachtige foto’s die Kostas Brejaart maakte, staat de volgende Instagram take-over alweer te trappelen. Een terug- en vooruitblik.

Kostas Brejaart

Sinds augustus deelt fotograaf en Amersfoorter Kostas Brejaart de mooiste foto’s die hij van de stad maakt op Instagram. Zijn take-over is een groot succes: het account Tijd voor Amersfoort groeit flink en de afzonderlijke foto’s krijgen afzonderlijk gemiddeld zo’n 200 likes. Dat kan ook niet anders, met zulke mooie plaatjes!

Vanaf dit weekend neemt Nick Visser van de blog Hotspotjes het stokje over. Naast zijn thuisbasis in Amersfoort komt hij in steden als Amsterdam, Groningen, Den Haag en Eindhoven om zijn favoriete hotspots te delen. Voor ons Instagram-account legt hij zijn favoriete restaurants, cafés en andere plekjes in de regio vast.

Instagram take-overs

Citymarketing regio Amersfoort werkt sinds 2016 samen met bloggers en fotografen op Instagram. Eerder werd de take-over verzorgd door onder andere ‘foodies’ Evelyne de Jong (Travelgloss) en Susan Dullink (Mesa Verde blog), fotograaf Mitchel Lensink, bloggers Naline Roodbeen (Stop and Stare) en Fleur Smit (Fleur Sophia) en ‘stadsvraagbaak’ Femke van Dinther.

Foto intro: Kostas Brejaart