Instagrammers bezoeken lege musea in Utrecht en Amersfoort

Zaterdag 16 maart opent Kunsthal KAdE haar deuren een uur vroeger voor een selecte groep instagrammers. In samenwerking met Ralf Silvius en Caroline Schmitt organiseren we dan een Instawalk.

De deelnemers hebben op 16 maart het rijk alleen om foto’s te maken van de populaire tentoonstelling ‘Maestro Van Wittel – Hollandse meester van het Italiaanse stadsgezicht’. Aanmelden kan op de website Instawalk Amersfoort.

Samenwerking Citymarketing Amersfoort & Utrecht Marketing

Zaterdag 16 februari organiseerde Citymarketing Amersfoort in samenwerking met Greetings from Utrecht en het Centraal Museum al een ‘empty meet’ in Utrecht. Twintig Instagrammers namen foto’s en video’s van de tentoonstelling ‘Caravaggio, Utrecht en Europa’. De content die daaruit voortvloeide heeft op Instagram een groot aantal volgers  bereikt. De ‘stories’ staan inmiddels niet meer online (deze verdwijnen na 24 uur), maar de foto’s en video’s zijn nog te bekijken: #emptycentraalmuseum.

Citymarketing Amersfoort, Utrecht Marketing, Centraal Museum en Kunsthal KAdE werken samen aan de promotie van twee grote tentoonstellingen: ‘Caravaggio, Utrecht en Europa’ in het Centraal Museum in Utrecht en ‘Maestro Van Wittel – Hollandse meester van het Italiaanse stadsgezicht’ in Kunsthal KAdE. Beide tentoonstellingen kwamen al in de publiciteit en trekken mede daardoor veel bezoekers.