Instawalk Amersfoort De Koppelpoort

Sneeuw bij eerste editie Instawalk Amersfoort

Op zondag 10 december vond de eerste Instawalk in Amersfoort plaats. 25 invloedrijke Instagrammers uit heel Nederland liepen fotograferend en wel door de meest fotogenieke stad van Nederland: Amersfoort. 

De #InstawalkAmersfoort is een samenwerking tussen Citymarketing Amersfoort, Caroline Schmitt, Ralf Silvius en een groep lokale ondernemers.  De sneeuw zorgde voor heel bijzonder plaatjes en ervaringen.

Bekijk hier de aftermovie:

#InstawalkAmersfoort – Aftermovie

#Wow, hoe cool is dit? De aftermovie van de eerste #InstawalkAmersfoort, met dank aan Ralf Silvius • Creative Content. De sneeuw gaf de dag wat extra's. ❄ Tip: zelf de mooiste foto's van #Amersfoort maken? Loop de fotoroute: www.vvvamersfoort.nl/fotoroute.

Posted by Amersfoort on Tuesday, 12 December 2017

De Instagrammers

Een ervaren Instagrammer met bijna 50 duizend volgers, een_wasbeer, maakte tijdens de Instawalk deze prachtige foto.

een_wasbeer Instawalk Amersfoort InstawalkAmersfoort

Lotte van de blog A Lott of Me schreef een verslag: „Ik heb me enorm vermaakt, bedankt voor de leuke #InstawalkAmersfoort”

A Lott of Me InstawalkAmesrfoort Amersfoort

Eén van de organisatoren, Ralf Silvius, maakte een spectaculaire 360 graden groepsfoto van alle deelnemers.

Instawalk Amersfoort Timeline Ralf Silvius

Martijn liep mee vanuit Citymarketing Amersfoort en maakte deze mooie foto’s.

Foto's Martijn Instagram Instawalk Amersfoort

Bekijk alle posts van de dag op Instagram via de hashtag #InstawalkAmersfoort. Aan het eind van de dag gingen de Instagrammers naar huis met een leuke goodiebag met kortingen en coupons. Al met al was het een geslaagde dag en de verwachting is dat er een volgende editie in de lente zal plaatsvinden. Ga je zelf op pad om mooie foto’s te maken? Tip: volg de fotoroute.