IT Innovation Day nog eens drie jaar in Amersfoort

Afgelopen donderdag vond IT Innovation Day voor de vierde keer plaats in De Nieuwe Stad te Amersfoort. Met groot succes zo staat er op de website. IDG, de organisatie achter IT Innovation Day heeft de avond voor het event in aanwezigheid van genodigden een intentieverklaring afgegeven. Managing Director van IDG, Maringo Vlijter, overhandigde deze aan wethouder Yvonne Kemmerling om het event nog eens drie jaar in Amersfoort te laten plaatsvinden.

Het event over innovatieve inzet van IT was samengesteld door de experts van CIO.nl, Computerworld, CXO en Webwereld. Hierbij vonden sessies over slimme inzet van technologie plaats en kon er geleerd worden van diverse inspirerende en praktische sprekers vanuit de tracks Smart Companies, Smart Cities en Smart People.

Vanaf het eerste begin in 2013 is Amersfoort Business al partner van IT Innovation Day, hét event van IDG over innovatieve inzet van IT. Amersfoort Business is een campagne van Citymarketing Amersfoort in samenwerking met de Gemeente Amersfoort met als doel ondernemers te behouden en aan te trekken om zich te vestigen in Amersfoort.