Meeting en eventplanners brengen op 8 september een bezoek aan regio Amersfoort

Nederlandse meeting- en eventplanners op ontdekkingsreis door regio Amersfoort

Op 8 september heeft regio Amersfoort ruim 70 Nederlandse meeting- en eventplanners mogen ontvangen. Zij hebben verschillende locaties in stad en regio Amersfoort bezocht en kennis gemaakt met ondernemers. De gasten konden vooraf kiezen uit drie verschillende routes. Zo hadden zij de mogelijkheid om de binnenstad van Amersfoort te ontdekken, regio Soest te ‘proeven’ of de route volgen met de laatste trends. Citymarketing Amersfoort werkt voor het evenement samen met eventplanners en ondernemers uit de regio.

Beleef Locatie Amersfoort

Onder de noemer ‘Beleef Locatie Amersfoort’ werden de zakelijke gasten op dinsdag 8 september rondgeleid langs de meest inspirerende locaties voor het organiseren van evenementen. De groep startte om 12.00 uur met een culinaire lunch bij de St. Joriskerk, waarna zij van 13.30-17.30 uur hebben deelgenomen aan één van de drie ontdekkingsroutes. Door spectaculaire presentaties, workshops en rondleidingen beleven en ervaren de gasten dat regio Amersfoort bij uitstek een geschikte locatie voor zakelijke evenementen is.

Zo hebben zij bijvoorbeeld een rondleiding gekregen in het onlangs geopende Nationaal Militair Museum, werd er bier geproefd in de Mannenzaal, inspirerende workshops gevolgd en mochten ze leren bij de ‘Universiteit van de Geit’. Afsluitend na de drie verschillende programma’s is de middag afgesloten met een wervelende netwerkborrel bij de Rijtuigenloods.