NH Amersfoort maakt medewerkers tot Amersfoort ambassadeurs

Goed nieuws voor toeristen in Amersfoort! Het NH hotel gaat een mooie samenwerking aan met de VVV om hun medewerkers meer kennis en ervaring te laten opdoen van de belangrijkste bezienswaardigheden in onze stad. Het blijkt uit ervaring dat o.a. het NH hotel diverse front office medewerkers in dienst heeft die niet uit omgeving Amersfoort komen en daarmee vaak weinig kennis hebben van de toeristische activiteiten en de bezienswaardigheden in de stad.

Front office manager Lars van den Berg gaat daarom graag de samenwerking aan met de VVV; afname van citycards tegen een sterk gereduceerd tarief welke hij inzet in het inwerkbeleid van nieuwe front office medewerkers. Niet alleen doen zij hiermee leuke ervaringen en nuttige kennis op, ook zal het gebruik van de citycard meegenomen worden in het HR beleid. Zo dienen medewerkers verslag te doen van de bezochte attracties en wordt deze informatie meegenomen in de coaching gesprekken.

NH AmersfoortEen mooie samenwerking welke zal resulteren in gepassioneerde ambassadeurs van de stad én een nog betere dienstverlening bij de receptie van NH Amersfoort!