Weekendje weg Amersfoort

Nieuwe campagne in samenwerking met Weekendjeweg.nl

Op basis van een samenwerking tussen Citymarketing Amersfoort, VVV Amersfoort en Weekendjeweg.nl, wordt 1 september een campagne gelanceerd om meer toeristen voor een lang weekend in Amersfoort te verwelkomen. Met een boeking via weekendjeweg.nl kunnen de gasten overnachten in één van de verschillende hotels én de stad beleven met de Amersfoort Citycard.

Beleef Amersfoort

Onder de noemer ‘Beleef Amersfoort’ worden mensen in Nederland en België benaderd om een weekend door te brengen in Amersfoort. Dit gebeurt onder andere via e-mailnieuwsbrieven, Facebook, Twitter en online advertenties.

Amersfoort en omgeving ontdekken

Eenmaal in Amersfoort aangekomen, kunnen de gasten Amersfoort en omgeving ontdekken met de Amersfoort Citycard. Hiermee kunnen zij met flinke korting, en in veel gevallen zelfs gratis,  naar vrijwel alle attracties in stad en regio, zoals een rondvaart door de grachten, beklimming van de toren, Paleis Soestdijk en alle musea. Ook een keer vrienden, collega’s of familieleden over de vloer die Amersfoort willen ontdekken? Kijk dan op www.tijdvooramersfoort.nl/citycard.