Nieuwe collega: Chanou van Kalleveen

Vanaf vandaag hebben we er een nieuwe medewerker bij! Vorige week is Chanou van Kalleveen afgestudeerd en nu komt zij ons team versterken als junior redacteur / marketeer.

Chanou (21): “Mijn hart ligt vanaf jongs af aan in Amersfoort. Ik vind het heerlijk om door de straatjes van Amersfoort te wandelen en ik ben regelmatig op de Hof te vinden. Het fijne aan Amersfoort vind ik dat alles zo lekker dichtbij is, dat maakt het knus en gezellig. Ik wil anderen laten zien hoe mooi Amersfoort is.”

Chanou heeft door de studie Communication and Multimedia Design haar passie gevonden bij het creëren van content, zo is ze graag bezig met het maken van video’s. Ze maakt aftermovies van festivals of vakanties waar ze is geweest. Daarnaast heeft ze de documentaire ‘Gehavend’ geregisseerd, deze film gaat over het liefdesleven van een dakloos koppel.

Naast film verdiept ze zich in de wereld van social media. Zo is social media tegenwoordig niet meer weg te denken en is het voor bedrijven van enorm belang om een sterk account te hebben, die zich onderscheid en regelmatig interessante content plaatst. “Ik heb ontzettend veel zin om aankomende tijd bij Citymarketing Amersfoort aan de slag te gaan en mij nog meer te gaan ontwikkelen in social media en content creatie.”