Nieuwe collega: Maurice van de Brug

Vanaf 1 november 2019 heeft Stichting Citymarketing Regio Amersfoort er een nieuw teamlid bij: Maurice van de Brug. Hij is online marketeer met een liefde voor website- & zoekmachineoptimalisatie, online advertising en ROI. Daarnaast is hij tennisser & technerd.

Maurice: “Ik ben altijd al een grote fan geweest van Amersfoort, maar in 2016 werd ik écht verliefd op de stad! Toen kocht ik samen met mijn vrouw een kazernewoning (bj. 1908) aan de voet van de Amersfoortse Berg. Op 10 minuten loopafstand van het centrum zijn we in het weekend vaak te vinden in het Stadscafé voor een flat white en op de markt voor een broodje haring. Of gezellig samen met onze kids Abe (3 jr.) & Pippa (1 jr.) een chocoladetaartje eten bij Corazon. Bij Citymarketing werken is de ultieme mix van liefde voor het vak én mijn stad!”

Maurice heeft in de afgelopen jaren als Product Owner een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van meerdere websites. Een waardevolle bagage aan kennis die hij nu inzet voor Citymarketing.