mylena

Nieuwe collega: Mylena Rietdijk

Vanaf 13 juli 2020 heeft Citymarketing Regio Amersfoort er een nieuwe collega bij: Mylena Rietdijk. Zij is net klaar met haar studie en start als junior redacteur / marketeer. Tijd voor een (klein) digitaal feestje dus!

Mylena (24): “Amersfoort op de kaart zetten en echt iets kunnen doen voor de stad waarin ik ben geboren en opgegroeid, vind ik heel speciaal. Ik hoop dat ik anderen net zo enthousiast over Amersfoort krijg, als dat ik ben!”

Mylena studeerde Communicatiemanagement aan de Hogeschool Utrecht en hield zich afgelopen maanden bezig met het schrijven van een adviesrapport voor haar stagebedrijf Quoratio. Tijdens haar stage kwam zij erachter dat haar passie bij online marketing en communicatie ligt. In haar vrije tijd vindt zij het heerlijk om te hockeyen of even lekker te gaan wandelen met de hond. “Ik ben klaar om eindelijk aan de slag te gaan en alles wat ik bij mijn studie heb geleerd in de praktijk te kunnen toepassen! Citymarketing Amersfoort is daar de perfecte plek voor en ik kijk ernaar uit om veel van mijn nieuwe collega’s te leren.”