Nieuwe collega: Tessa Vosskühler

Sinds 30 augustus 2021 heeft Citymarketing Amersfoort er een nieuwe stagiair bij: Tessa Vosskühler. Ze studeert Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam en gaat nu haar laatste jaar in. Tijdens haar stage wilt ze zich verder ontwikkelen als contentmaker en creatief tekstschrijver. Daarnaast zal ze meedenken over de strategische invulling van naderende campagnes door het schrijven van een marketingplan.

Tessa (24): “Mijn liefde voor Amersfoort is groot, evenals mijn liefde voor tekst. Als kind schreef ik al stukjes over de avonturen die ik beleefde in Schothorst, de wijk waar ik geboren en opgegroeid ben. Mijn passie voor het vertellen van verhalen in de vorm van proza en poëzie is door de jaren heen enkel groter geworden. Hoe mooi is het om nu voor mijn stage content te mogen maken over de stad waarvan ik vind dat iedereen hem moet beleven.”

Tijdens haar studie heeft Tessa haar schrijfskills leren toepassen voor online doeleinden, zoals websites en blogs. Daarnaast heeft ze zich de afgelopen jaren verdiept in online marketing en digitale media. Door het ontwikkelen van mediaproducten heeft ze ontdekt hoe leuk ze het vindt om creatieve concepten te bedenken.

In haar vrije tijd is Tessa vaak te vinden in de sportschool of bij lekker weer op een terrasje op de Hof. “Ik ben er aan toe om alle opgedane kennis uit mijn studie te gaan toepassen in de praktijk. Wat ik fijn vind, is dat ik bij Citymarketing Amersfoort de kans krijg om aan veel verschillende projecten mee te werken. Zo kan ik ontzettend veel ervaring op doen in mijn tijd hier.”