Patrick

Nieuwe stagiair: Patrick Simon

Op 31 augustus 2020 is er een nieuwe stagiair begonnen bij Citymarketing Amersfoort. Maak kennis met Patrick Simon, hij zit momenteel in zijn laatste jaar van zijn hbo opleiding Communicatie. Hij komt hier daarom zijn afstudeeropdracht doen en werkt daarnaast mee aan allerlei verschillende campagnes.

Patrick (25): “Als geboren en getogen Nijkerker voelde Amersfoort altijd al als thuiskomen. Samen met mij zien veel mensen Amersfoort als de grote broer van Nijkerk. Mijn hele leven is Amersfoort daarom al de stad waar je écht kan winkelen, uitgaan en genieten. Nu ik hier zelf woon en de verborgen pareltjes begin te ontdekken kan ik maar een ding zeggen: kom naar deze prachtige keistad en laat je verrassen! Er is veel meer dan je wellicht denkt.”

Patrick studeert momenteel Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam en zal zich de komende maanden bezighouden met het schrijven en uitwerken van een communicatiestrategie voor het platform Visit Amersfoort. Hij heeft ontzettend veel zin om de theorie die hij op school geleerd heeft in te zetten voor een bestaand vraagstuk. Dat dit kan voor zijn geliefde woonplaats enthousiasmeert hem des te meer! In zijn vrije tijd gaat Patrick graag fitnessen, speciaalbier drinken of gamen. ‘Wie me kent zal mij ongetwijfeld een keer gezien hebben in de Boothill, stiekem toch wel mijn favoriete plek in Amersfoort’.