Nieuwe stagiair: Tycho Botter

Vanaf 10 februari loopt er een nieuw gezicht rond bij Stichting Citymarketing Regio Amersfoort: Tycho Botter. Hij zit in zijn laatste jaar van MHBO Marketing, Communicatie & Journalistiek in Utrecht. Voor de aankomende paar maanden komt hij het team versterken. 

Tycho: “Geboren in Rotterdam, maar getogen in Amersfoort. Ik woon hier al sinds mijn tweede en ik weet dus niet beter dan deze geweldige stad. Zelf woon ik in de oude binnenstad en geniet ik elke dag van het mooie Amersfoort. Ik ben trots op mijn stad en dit wil ik met zoveel mogelijk mensen delen. Na drie jaar les te hebben gehad in marketing wil ik deze skills graag gaan gebruiken, en waar kan dit beter dan bij Citymarketing Amersfoort.”

In het weekend werkt Tycho bij het Brood Atelier op de Nieuweweg in het centrum. Daarnaast is hij ook vaak te vinden in de Boothill en het Stadscafé. Hij hoopt zijn kennis op gebied van online marketing nog meer te kunnen verbreden tijdens deze stage. Het lijkt hem interessant om veel te leren en zich onder meer te verdiepen in social media.