Publicaties Stichting Citymarketing

Nog lang niet uitgepraat en -geschreven over Amersfoort en de regio

Er wordt heel wat weg geschreven bij Stichting Citymarketing Regio Amersfoort. Op onze eigen kanalen verschijnen veel artikelen en blogs. Maar daarnaast schrijven we ook mee aan verschillende recreatiekranten uit de regio. Als stagiair en vakantiekracht heb ik – Koen Rots – bij Citymarketing maanden lang ervaring mogen opdoen en over toffe onderwerpen mogen schrijven voor Amersfoort en de regio.

Zo vullen we wekelijks een pagina in de huis-aan-huisbladen van De Persgroep, waarin we de leukste activiteiten en evenementen in de regio beschrijven. Hiermee bereiken we lezers in Amersfoort, Leusden, Soest en Nijkerk. Ik vind het leuk om te schrijven over de allerleukste activiteiten en evenementen in de regio. Als ik die artikelen schrijf, weet ik dat we de lezers helpen door de leukste activiteiten voor die week aan het licht te brengen.

Dit jaar werden er ook vier recreatiekranten geproduceerd voor de regio Utrecht, waarvoor we de pagina’s over Amersfoort en de regio hebben aangeleverd. Enkele onderwerpen die aan bod kwamen zijn:  meimaand fietsmaand in regio Amersfoort, de leukste evenementen in historisch Amersfoort, een dagje Amersfoort en regio op de step en wandelen in Amersfoort, of ‘verdwalen in Amersfoort’, zoals wij het liever noemen:

De Muurhuizen

Verdwaal in de kleine straatjes en steegjes – DennisArt fotografie

“Strik je veters nog eens goed en stap de stad in. Verdwaal in de kleine straatjes en steegjes en ontdek de allermooiste plekjes van de historische binnenstad van Amersfoort. Want hier wil je gewoon de weg kwijtraken.”

In dit toepasselijke thema konden we ook met trots schrijven over de regiogemeente Leusden, wandelgemeente van het jaar 2017.
De publicaties van de recreatiekrant Regio Utrecht vind je hier:

Naast deze recreatiekrant voor de regio Utrecht, schrijven we ook mee aan de recreatiekranten voor de regio Barneveld, Amersfoort, Woudenberg, Scherpenzeel en Nijkerk en verschijnen er artikelen in eenmalige publicaties, zoals de vakantiekrant voor de Gelderse vallei.

We zijn nog lang niet uitgepraat, en uitgeschreven, over al het moois dat de regio te bieden heeft.

Vakantiekrant Gelderse Vallei

Vakantiekrant Gelderse vallei

Geschreven door Koen Rots