Locatie Amersfoort netwerkborrel

Partnerbijeenkomst Locatie Amersfoort & De Connector

Citymarketing Amersfoort heeft samen met De Observant een speciale bijeenkomst georganiseerd. Er waren ongeveer 30 partners van Locatie Amersfoort (congreslocaties / hotels uit Regio Amersfoort) aanwezig en zo’n 30 ondernemers én  meeting- en eventorganisatoren uit het land. Een leuke manier om te netwerken!

Deze speciale netwerkborrel van donderdag 21 november werd georganiseerd samen met én bij één van de partners: De Observant. De Observant, is een voormalig klooster in het hartje van Amersfoort. De netwerkborrel is onderdeel van de campagne Locatie Amersfoort, waarbij we laten zien dat regio Amersfoort dé regio is als destinatie voor zakelijke bijeenkomsten. Zoals een congres of een vergadering.

Start van de borrel: Locatie Amersfoort-partners only

De borrel werd afgetrapt met een uurtje ‘Locatie Amersfoort’-partners only. Dennis Sille (Citymarketing Amersfoort) opende de borrel door iedereen welkom te heten en kort de plannen voor 2020 te bespreken. Hierna nam Pim van Asperdt (De Observant) het stokje over om wat te vertellen over De Observant én over het belang van samenwerken. Vervolgens was er gelegenheid om het pand te bekijken en onder het genot van een drankje bij te praten.

Na dit eerste uurtje begon deel 2 van de borrel: De Connector. Een netwerkevent, georganiseerd door De Observant, waar ondernemers en bedrijven én meeting- en eventorganisatoren uit het land in contact kwamen met partners van Locatie Amersfoort. Bekijk hieronder de sfeerfoto’s.

De Connector

De Connector De Connector De Connector De Connector De Connector

Een mooie samenwerkingsvorm die we in de toekomst vaker willen inzetten!

Foto’s: Peter Putters