Rabobank Amersfoort Jazz live te zien op Facebook

Na de succesvolle samenwerking twee jaar geleden zal dit jaar opnieuw een avond van Rabobank Amersfoort Jazz live te zien zijn op Facebook.com/Amersfoort. Zo kunnen liefhebbers vanuit heel het land en ver daarbuiten meegenieten van de optredens en worden het festival én Amersfoort internationaal nog meer op de kaart gezet.

Op zaterdag 25 mei wordt vanaf 18.00 uur uitgezonden vanaf de Hof, waar artiesten zullen optreden als Valvetronic Brassband, Antonio Serrano, Deborah Brown en SaxPackGirl ft. Koh Mr. Saxman. De concerten worden gefilmd met meerdere cameraposities. Tussen de concerten door zullen beelden van Amersfoort te zien zijn.

Net als twee jaar geleden is de livestream een samenwerking tussen Rabobank Amersfoort Jazz, Citymarketing Amersfoort, Rabobank Amersfoort Eemland en Full Motion Media. De vorige keer werden meer dan 125.000 mensen bereikt met de livestream en kwamen er positieve reacties vanuit heel het land.

Over Rabobank Amersfoort Jazz

Rabobank Amersfoort Jazz is een vierdaags festival, dat jaarlijks plaatsvindt in de historische binnenstad van Amersfoort. Vier dagen is de stad een podium voor World Jazz acts uit binnen- en buitenland: 350 artiesten uit 20 landen, 80 concerten in 18 locaties voor ca. 80.000 bezoekers. Vrijwel alle concerten zijn gratis toegankelijk voor het publiek.