Redactie ‘Moderne Hippies’ komt logeren in Amersfoort

Om de bekendheid van Amersfoort te vergroten benadert Citymarkerting regelmatig redacties van bladen, kranten, tijdschriften en blogs om over Amersfoort te schrijven. De redactie van  de populaire mind- en lifestyle blog ‘Moderne Hippies’ reageerde enthousiast en komt van vrijdag 8 tot en met zondag 10 mei naar Amersfoort om hier vervolgens een Travel Report over te schrijven.

Invulling weekend
Samen met ondernemers uit de binnenstad hebben we een compleet weekend voor hen samengesteld. Zo zullen de Moderne Hippies (3 personen) logeren bij Vita Nova en Logement de Gaaper, Moderne Hippiesdineren bij Hete Kolen en wordt er een lunch genuttigd bij Brood&Zoets en Alberts. Daarnaast gaan ze mee met een rondvaart van de Waterlijn, bezoeken ze ’30 jaar tussen Kunst en Kitsch’ in Museum Flehite, komen ze winkelen en laat Inge Vos van de Amersfoortse Gidsen hen de mooiste plekken van de stad zien. Fantastisch dat er zoveel ondernemers mee willen doen! Wij hopen dat de Moderne Hippies een geweldig weekend in onze stad beleven en hopelijk mogen we nog veel meer leuke redacties ontvangen.

We zijn nog op zoek naar een restaurant dat het leuk vindt om een diner voor de ‘Moderne Hippies’ te verzorgen op vrijdag 8 mei (3 personen). Interesse of meer informatie? Stuur een mail naar [email protected]

Meer over Moderne Hippies( www.modernehippies.nl)
Moderne Hippies trekt ruim 600.000 unieke bezoekers per jaar. Mensen die op zoek zijn naar goede tips en inspiratie rondom hotspots, kunst & cultuur, mode, eten en reizen. De bezoekers zijn met name (jonge) dames. Moderne Hippies heeft ruim 15.000 fans op Facebook, 1.500 volgers op twitter en 1.600 volgers op Instagram. Moderne Hippies is nationaal bekend onder de doelgroep (jonge) vrouwen. De blog trekt ook de aandacht van verschillende Nederlandse en Vlaamse kranten/magazines (Viva/Glamour/Het Parool/Grazia/NRC Handelsblad/Gazet van Antwerpen) en meer.