Regio Amersfoort laat zich zien aan evenementorganisatoren

dsc06529

Speeddaten, een locatiebeurs, vaartocht door de pittoreske Amersfoortse grachten en een netwerkborrel: dat stond donderdag 8 september op het programma bij Beleef Locatie Amersfoort. Op deze dag presenteerden meer dan veertig locaties, toeleveranciers en activiteitenaanbieders zich aan professionals die zich met de organisatie van evenementen en congressen bezighouden. Een zonovergoten dag die begon bij Flint en eindigde bij Het Lokaal.

Beleef Locatie Amersfoort

Onder de noemer ‘Beleef Locatie Amersfoort’ werden de meer dan veertig zakelijke gasten op 8 september getrakteerd op een gevarieerd programma. Zo begon de dag met een optreden van Bas Bons, Amersfoorter en deelnemer aan het tv-programma ‘De Beste Singer-songwriter van Nederland’. Tijdens de speeddates die daarna volgden, kwamen de tongen goed los en werden de eerste vervolgafspraken gemaakt.

dsc06593Na de lunch was het tijd om te netwerken tijdens een vraag-aanbodbeurs in de AFAS-zaal van Flint. Sijmen Hoekstra (Showdesign) reageert enthousiast: “Ik vond het een erg leuke en nuttige beurs!” Een vaartocht met de Waterlijn zorgde voor een vervolg van het programma, waarna de dag zonnig werd afgesloten met een optreden van de Luie Honden en netwerkborrel bij Het Lokaal.

Bekijk de foto’s

Download een selectie van de foto’s van Beleef Locatie Regio Amersfoort. Is de downloadlink verlopen? Stuur ons een mail en we sturen de foto’s graag toe.