Regio Amersfoort vertegenwoordigd op Evenementcontact

Dit jaar vertegenwoordigt Locatie Amersfoort samen met maar liefst dertien partners regio Amersfoort bij EvenementContact, dé dag voor de totale evenementenbranche. EvenementContact is een mooie combinatie van een congres, beurs en netwerkevent. Deze 9de editie vindt plaats op donderdag 9 maart in de AHOY Rotterdam.

Samen met een aantal partners laten we zien dat Regio Amersfoort dé perfecte bestemming is voor de zakelijke toerist. Dit jaar staat de ‘straat’ in het teken van het themajaar Mondriaan to Dutch Design jaar. Via verschillende aspecten, zoals kleding, de vloer en meer zullen we het thema terug laten komen en aandacht vestigen op onze prachtige regio. Locatie Amersfoort staat met de volgende partners op deze beurs: Dierenpark Amersfoort, AV Brothers, Kontakt der Kontinenten, Flint, Leerhotel het Klooster, TeKa groep, JvN Congresmanagement, Eenhoorn Amersfoort Ernst Sillem Hoeve, Observant, Nekzt, Voortse Vallei en de Mariënhof.

EvenementContact is een goede manier om in contact te komen met onze doelgroep. Maar ook willen we interessante contacten opdoen, die we bij eigen georganiseerde evenementen weer kunnen uitnodigen.

Kom je ook langs in de Amersfoort-straat?