Ondernemers uit Regio Amersfoort samen op EvenementContact

Op 12 februari vond de 7e editie plaats van EvenementContact in het Taets Art and Event Park in Zaandam. Hier waren Locatie Amersfoort en partners aanwezig met een Amersfoortstraat. De straat werd gevuld door DierenPark Amersfoort, de Voortse Vallei, JvN Congresmanagement, Besseling Vervoert, Twoppy. Ook MPI die hun NL Conference in Amersfoort houdt op 30 maart aanstaande was aanwezig. Daarnaast werden we gedurende de dag door verschillende personen vergezeld van o.a. de Observant, Mercure, Kontakt der Kontinenten, Fair Event, Flint Theater, Evenementen & Congressen, Van der Valk Amersfoort, Regardz, Amersfoort Creative Productions en de Marienhof. Met andere woorden: Amersfoort heeft zich wederom van zijn beste kant laten zien!

Leads, leads, leads en nog eens leads

Ook voor deze beurs geldt voor alle partijen: leads genereren. Het liefst zoveel mogelijk en kwalitatief zo hoogwaardig. EvenementContact werd tegen 10.30 geopend en binnen no-time waren alle Amersfoortse partijen in gesprek met zeer geïnteresseerde organisaties die op zoek waren naar locaties voor hun evenement en/of congres. Met de snoepjes van Besseling, de met meelwormen en andere insecten gevulde bonbons van DierenPark Amersfoort, de zelfgebakken koekjes van de Voortse Vallei, het komende MPI congres, de gastvrijheid van Locatie Amersfoort en het netwerk van JvN Congresmanagement was de straat goed gevuld.

Heel evenement Nederland in 1 ruimte

Tijdens EvenementContact waren meer dan 1000 vakgenoten uit de branche aanwezig. Allemaal met hun eigen kennis en netwerk. Op een oppervlakte van 7.000 m2 vond een helder en transparant eendaags beursconcept plaats, gebaseerd op gelijkheid van de exposanten en waar alleen het verhaal telt en niet de grootte van de stand. Zakelijke bedrijfsevenementen, entertainment, festivals en publieksevenementen, outdoor & actief, catering, beurzen en congressen, het was er allemaal te vinden. De hal was verdeeld in verschillende straten, zoals: Haarlemstraat, Leidenstraat, Utrechtstraat en natuurlijk onze eigen Amersfoortstraat.

foto 1

Collectief

Gedurende de beurs kregen we veel te horen dat Amersfoort goed en collectief aan de weg aan het timmeren is. Ook in de straat zelf stonden we als één geheel. Op het moment dat een partner niet op zijn plek stond, werd dit direct opgevangen door de buurman/vrouw. Puur om Amersfoort te promoten, zonder de eigen doelstellingen uit het oog te verliezen. De eenheid en het gezamenlijke doel tussen de ondernemers uit Amersfoort werd zo goed weergegeven.

foto 2

Feestelijk afsluiten

Na een lange dag hard genetwerkt te hebben, was het tijd voor wat ontspanning. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er gesproken over de binnengehaalde opdrachten en de opgedane contacten. We kunnen concluderen dat het een geslaagde dag was met interessante leads voor grote evenementen, wellicht een aantal nieuwe partners voor Locatie Amersfoort, nieuwe contacten voor eventuele samenwerkingen…en bovenal hebben we laten zien waar Amersfoort voor staat en we hebben onze naamsbekendheid weer kunnen vergroten!

foto 4

Locatie Amersfoort