VVV Leusden komt met toeristische gids én een event ‘Beleef Leusden’

Beleef Leusden

Zaterdag 28 maart organiseert VVV Leusden een beurs voor en door toeristische ondernemers: Beleef Leusden. Tijdens Beleef Leusden kan iedereen zich laten inspireren door het mooie aabod van recreatie, toerisme en verenigingen. Er is van alles te zien en te doen!

Nieuwe toeristische VVV-magazine

De VVV Leusden presenteert diezelfde dag ook het prachtige, nieuwe VVV-magazine dat is gemaakt in opdracht van de Promotiecommissie Leusden. Deze commissie bestaat uit ondernemers, de VVV en gemeente Leusden.

Het magazine is ontwikkeld door Engelien de Jong (VVV Leusden) en Ellen Warnar (Impulse 2 Improve), zij hebben de samenstelling en tekst bepaald en geschreven. De huisstijl is een afgeleide van de huisstijl van de Stichting Citymarketing Regio Amersfoort en is door Brayn ontworpen. Hiernaast spelen de partners van de VVV een grote rol en zijn velen bereidt geweest om te adverteren. Het VVV Leusden Magazine is gratis verkrijgbaar bij de VVV-kantoren van Leusden en Amersfoort. Daarnaast zal de gids ook verspreid worden via de partners van VVV Leusden.

Bekijk het magzine en…Beleef Leusden!