Zomercampagne regio Amersfoort

Citymarketing, VVV en HOST lanceren toeristische zomercampagne

Gratis overnachting voor 50 personen in regio Amersfoort

Om op een ludieke manier aandacht te vragen voor een speciaal zomerarrangement, kunnen gasten vanuit de hele wereld deelnemen aan de zomeractie. Vijftig personen mogen gratis overnachten bij deelnemende hotels in regio Amersfoort in de periode van juli t/m 15 september. In totaal worden 25 tweepersoons zomerarrangementen t.w.v. € 72,50 verloot onder alle inzendingen. Een gewonnen arrangement kan bijvoorbeeld ingewisseld worden tijdens het UITweekend, Dag van de Amateurkunsten én Open Monumentendag op 10 en 11 september. Hoe de actie in z’n werk gaat, staat op www.vvvamersfoort.nl/zomeractie.

Regio Amersfoort is ideaal voor een korte vakantie

Precies in het midden van het land en misschien wel de meest veelzijdige regio van Nederland. Om hiervan nog meer toeristen te laten genieten bedachten VVV Amersfoort, Hotel Overleg Samenwerking Toerisme (HOST) en Citymarketing regio Amersfoort deze speciale zomeractie. Voor degene die niet tot de gelukkige winnaars behoren, hebben zij een supervoordelig zomerarrangement samengesteld.  Voor € 36,25 p.p.p.n. (min. 2 personen per kamer) ontvangt de boeker een hotelovernachting, ontbijt én citycard om stad en regio te ontdekken. De campagne loopt nog t/m 15 september. Meer informatie over het zomerarrangement is te vinden op www.vvvamersfoort.nl/weekendje-weg.

Amersfoort en omgeving ontdekken

Eenmaal in een hotel naar keuze aangekomen, kunnen de toeristen Amersfoort en omgeving ontdekken met de Amersfoort Citycard. Hiermee kunnen zij met flinke korting, en in veel gevallen zelfs gratis, naar vrijwel alle attracties in stad en regio, zoals een rondvaart door de grachten, beklimming van de toren, Paleis Soestdijk en alle musea.

Beste Hotelstad en Schoonste Hotelkamers

Met de historische binnensteden, de gezellige evenementen,  het gevarieerde winkelaanbod, de bijzondere architectuur en de prachtige natuurlijke omgeving is er voor elke bezoekers iets te ontdekken. Daarnaast is Amersfoort vorig jaar ook nog eens uitgeroepen tot de ‘Beste Hotelstad’ en hebben de hotels de schoonste hotelkamers van Nederland (trivago).

1 reactie op Citymarketing, VVV en HOST lanceren toeristische zomercampagne

De reactiemogelijkheid is gesloten.