Winnaars beste arrangement in regio gekozen

 

Wethouder Peter van de Torre (Soest) en wethouder Erwin Jansma (Baarn) hebben na beraad twee winnaars gekozen uit de bedachte arrangementen bij de netwerkbijeenkomst in Paleis Soestdijk. Zij krijgen een adviessessie op het kantoor van Citymarketing regio Amersfoort aangeboden, om de arrangementen daadwerkelijk op de markt te zetten.

We kijken terug op een succesvolle bijeenkomst, waarbij de gesprekken tussen Soest en Baarn, Soest en Amersfoort, Baarn en Amersfoort, maar ook Soest, Baarn, Amersfoort, Bunschoten-Spakenburg en Nijkerk zijn vruchten hebben afgeworpen. De opdracht tijdens de afsluitende netwerkborrel was tweeledig:

Na ruim een half uur presenteerden de deelnemers met een pitch de arrangementen. De wethouders van Baarn en Soest vormden de jury. Zij selecteerden de volgende groepen voor de eerste en tweede prijs:

  1. Kasteel Hooge Vuursche, Evenementen Amersfoort, Eemlandhoeve en Eethuis de Stoeterij. Zij vonden een verbinding tussen Bunschoten-Spakenburg, Baarn, Soest en Amersfoort. Een verbinding tussen natuur, gezondheid, creativiteit en zakelijkheid. En een natuurlijke verbinding met het Mondriaanjaar.
  2. Ernst Sillem Hoeve, Klimbos en Hoeve Ravenstein. Zij vonden een verbinding tussen drie partijen, die letterlijk en figuurlijk dicht bij elkaar staan. Ook de verbinding met streekproducten en het idee om zakelijke partijen een zogeheten terugkombon aan te bieden, werd gewaardeerd.

Gefeliciteerd!