Winnaars beste arrangementen van de regio nu te boeken

Twee arrangementen die begin dit jaar bij een netwerkbijeenkomst in Paleis Soestdijk werden bedacht zijn inmiddels daadwerkelijk te boeken. Na een pitch tijdens de afsluitende netwerkborrel werden de arrangementen door wethouder Peter van der Torre (Soest) en wethouder Erwin Jansma (Baarn) uitgeroepen tot de beste arrangementen van de regio. Na een adviessessie op het kantoor van de Stichting Citymarketing Regio Amersfoort zijn de arrangementen nu op de markt.

Het eerste arrangement betreft een tweedaags inspiratiearrangement van Kasteel De Hooge Vuursche, Evenementen Amersfoort, Eemlandhoeve en Eethuis de Stoeterij. Dit arrangement is te boeken via Kasteel De Hooge Vuursche.

Het tweede arrangement is een actief dagprogramma samengesteld door Hotel Ernst Sillem Hoeve, Klimbos Gooi-Eemland en Hoeve Ravenstein. Dit arrangement is te boeken bij Hotel Ernst Sillem Hoeve.

Bij de netwerkbijeenkomst in Paleis Soestdijk waren ongeveer 40 ondernemers uit de regio Amersfoort aanwezig. Doel van de netwerkbijeenkomst was het leggen van verbindingen tussen toeristische ondernemers in Baarn, Soest en Amersfoort.