Beleef Locatie Amersfoort

Met het ‘Beleef Locatie Amersfoort’ evenement laat Locatie Amersfoort op dinsdag 9 september evenementenplanners, congresorganisatoren, directiesecretaresses en meetingplanners kennismaken met de stad en regio Amersfoort. Locatie Amersfoort trakteert de ruim 100 deelnemers op een verrassende ontdekkingsreis en bezoekt tal van interessante zakelijke locaties.

Locatie Amersfoort

 

De deelnemers aan het ‘Beleef Locatie Amersfoort’ evenement organiseren regelmatig zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, evenementen en bedrijfsuitjes. “Dit evenement is bedoeld om te laten zien hoeveel bijzondere locaties er in en rondom Amersfoort zijn en wat zij allemaal te bieden hebben. Ik weet zeker dat de deelnemers versteld zullen staan van de mogelijkheden en de creativiteit van onze locaties”, aldus organisator Noeranie Ramdjan van Locatie Amersfoort.

Tipje van de sluier
Ramdjan: “We houden het complete programma nog even een verrassing voor de deelnemers, maar kunnen wel alvast een tipje van de sluier oplichten. We hebben drie programma’s: Amersfoort binnenstad, Amersfoort en Soesterberg en Amersfoort en regio. Iedere deelnemer heeft de keuze een van de drie programma’s te volgen. Deze programma’s zijn gevuld met de meest uiteenlopende culinaire gerechten, verrassende locaties, verborgen kloosters, muziek van Sting uit een kerkorgel, spectaculaire buiten- en wateractiviteiten, Apemanagement, ProefLokaal De Wereld, botters en klederdracht, St.-Tropez in het middelpunt van Nederland en tot slot een wervelende netwerkborrel!”

Voor de deelnemers wordt het ‘Beleef Locatie Amersfoort’ evenement in alle opzichten een mooie kennismaking, waarbij vooral interactie met de ondernemers centraal staat.

Bent u organisator van zakelijke evenementen en wilt u ervaren wat er allemaal mogelijk is in de regio Amersfoort? Meld u dan alsnog aan via scra-events.nl/beleef-locatie-amersfoort voor dit unieke evenement!