Culturele organisaties bundelen krachten tijdens Uitweekend Amersfoort

Uitweekend Amersfoort - Staand-1Negen culturele organisaties zetten op zondag 13 september de deuren open tijdens Uitweekend Amersfoort. Jong en oud kunnen van 13:00 uur tot 16:00 uur gratis alle culturele mogelijkheden ontdekken tijdens de eerste officiële opening van het culturele seizoen in Amersfoort.

Het is dit jaar de eerste keer dat het culturele seizoen door alle organisaties gezamenlijk wordt geopend. Iedere organisatie heeft een speciaal programma samengesteld, zodat de bezoeker gedurende de hele middag op ontdekkingstocht kan gaan en een idee krijgt wat er allemaal gaat plaatsvinden komend seizoen. Een aantal van de activiteiten zijn het het volgen van een workshop schermen bij Holland Opera, een kunstwerk maken bij Scholen in de Kunst, ga naar dé Amersfoortse Talkshow ‘De Staat van de Stad’ in De Lieve Vrouw of laat je alles vertellen over theatertechniek bij de Flint.

Citymarketing Amersfoort promoot tijdens dit Uitweekend Amersfoort overkoepelend alle georganiseerde activiteiten. Dit wordt gedaan middels online en offline kanalen, zoals Facebook, youtube, de website www.tijdvooramersfoort.nl, maar ook via kranten advertenties en het maken en verspreiden van folders.

Kijk voor het volledige programma voor het Uitweekend op www.uitweekendamersfoort.nl