Nieuwe downloads voor Amersfoort Business

Is uw bedrijf van plan te verhuizen? En bent u bezig met de zoektocht naar een nieuwe locatie? Dan bent u van harte welkom om te kijken wat Amersfoort te bieden heeft op onze website www.amersfoortbusiness.com. Daar zijn nu twee nieuwe downloads beschikbaar die bedrijven kunnen helpen in hun zoektocht naar een nieuwe vestigingslocatie.

De eerste nieuwe download is het document ‘Toplocaties in Amersfoort‘. In dit document vindt u een overzicht van de zakelijke hotspots in Amersfoort, met voor elke werklocatie een beschikbaar pand uitgelicht. Het document geeft bedrijven een idee van wat er in Amersfoort zoal mogelijk is.

Ook is er een document te downloaden met informatie speciaal gericht op buitenlandse bedrijven. Dit document heet ‘Amersfoort – Center of the Network Economy’ en geeft een overzicht van wat Amersfoort te bieden heeft voor bedrijven. Het document is te downloaden vanaf de Engelse Amersfoort Business homepage. U kunt het document ook gebruiken om Amersfoort onder de aandacht te brengen bij buitenlandse relaties die zich mogelijk in Nederland willen vestigen.

Als uw bedrijf serieuze interesse heeft in vestigen in Amersfoort, raden we nog altijd aan contact op te nemen met Joost van Leur, Business Manager van de Gemeente Amersfoort. Hij kan u een advies op maat geven over bijvoorbeeld mogelijke vestigingslocaties, verhuizen met uw bedrijf en eventuele bouwplannen. Contact opnemen met hem kan via het telefoonnummer 06 5546 5706 of het e-mailadres [email protected].