Nieuwe stagiair: Pim Hubers

Op 25 november is Pim Hubers van start gegaan bij Stichting Citymarketing Regio Amersfoort. Hij is hier bezig met zijn afstudeerstage en hoopt hier veel ervaring op te doen. Hij zal zich de komende periode bezighouden met zijn afstudeeronderzoek en daarnaast meewerken en -denken met de verschillende campagnes.

Pim: ”Al heel mijn leven ben ik inwoner van de stad Amersfoort. Dat maakt het des te leuker dat ik nu ook mijn steentje (of keitje) bij kan dragen aan de promotie van deze prachtige stad!”

Pim is momenteel bezig met zijn vierde- en laatste jaar van de studie CommerciĆ«le Economie. ”De studie CommerciĆ«le Economie is voornamelijk gefocust op (online)marketing in combinatie met marktonderzoek. Kortom, hoe vertaal je de wensen en behoeften van je doelgroep in je marketing- en communicatieactiviteiten. Superleuk dus dat ik mijn opgedane kennis nu in praktijk kan brengen bij Citymarketing Amersfoort.”