Marketing Meetup

Presentatie bij Marketing Meetup

Donderdag 1 juni was onze online marketeer Martijn Pas één van de gastsprekers bij de tweemaandelijkse Marketing Meetup van het Amersfoortse bureau Marketing Guys. In Meeting Center Eenhoorn waren ongeveer zestig belangstellenden getuige van presentaties over het thema ‘Meer resultaat met Inbound Marketing’. De presentaties van deze Marketing Meetup zijn inmiddels beschikbaar voor download.

Inbound marketing is een online marketingstrategie waarbij wordt ingezet op het creëren van waardevolle en relevante content, waardoor personen uit de doelgroep de weg naar de website zullen vinden. Via verschillende stappen worden deze personen vervolgens verleid tot converteren.

Na een presentatie door Elias Crum van Marketing Guys waarin werd uitgelegd wat inbound marketing inhoudt, presenteerde Martijn Pas een aantal voorbeelden om te laten zien hoe de Stichting Citymarketing Regio Amersfoort inbound marketing toepast. Deze presentaties zijn te downloaden via de website van de Marketing Meetup. Daarna kwam ook Nick Blom aan het woord om te vertellen hoe bezoekers van websites met behulp van de diensten van LivechatServices sneller converteren.

De Marketing Meetup is een tweemaandelijkse netwerkbijeenkomst voor marketeers uit de regio en wordt georganiseerd door het Amersfoortse bedrijf Marketing Guys.