‘Rara, waar is het?’ actie bereikt 100.000 personen

Ter promotie van de binnenstad van Amersfoort, zijn we in november 2015 gestart met de ‘Rara, waar is het?’ actie.  Met deze actie wordt iedere twee weken een foto geplaatst op de Facebookpagina met de vraag waar de foto is genomen. Vervolgens krijgen personen die het bericht zien één week de tijd om de vraag te beantwoorden. Vaak gaat dit gepaard met het taggen van een vriend of vriendin.

De foto’s zijn genomen bij diverse winkels en restaurants uit de binnenstad. Zo heeft ondertussen restaurant De Vier Broers meegedaan met de actie, maar ook restaurant Gaudi’s en platenzaak Velvet Music Amersfoort zijn al voorbij gekomen. Deze ondernemers bieden een prijs aan voor de winnaars van de actie, zoals een cadeaubon ter waarde van €25 of een lunch voor twee personen. De winnaar wordt gekozen uit de juiste reacties op het bericht.

Ondertussen hebben we met de actie in oktober en november al meer dan 100.000 personen bereikt via Facebook, Twitter en de website van Tijd voor Amersfoort. De actie wordt enorm positief ontvangen door zowel de ondernemers als de consumenten.

Vier BroersVier Broers - Winnaarbericht