Zomerse Instagram take-overs in volle gang

We hebben een maand kunnen genieten van de foto’s die insider Alexa op ’t Land van Amersfoort maakte. En sinds een paar dagen heeft oude bekende Evelyne de Jong het Instagram-account Tijd voor Amersfoort overgenomen. Een terug- en vooruitblik.

Bloggers Alexa op ’t Land & Evelyne de Jong

Alexa op ’t Land is de jonge en enthousiaste eigenaresse van de blog June Two. Op Instagram zagen we de hele maand juli de favoriete plekken van deze Amersfoortse, zoals De Hof en De Nieuwe Stad. Vorige week gaf ze het stokje over aan blogger Evelyne de Jong. Zij beheert de blogs Buttercup Sisters en Travelgloss, vol food- en reistips. Het zal geen verrassing zijn dat haar favoriete hotspots ook volop op ons Instagram-account voorbij zullen komen.

De Amersfoortse Muurhuizen – I love it! 😍

A post shared by Amersfoort (@tijdvooramersfoort) on

Benieuwd naar de kijk van Evelyne op Amersfoort? En wil je als eerste kennis maken met de volgende take-over? Volg Amersfoort dan op Instagram.

Instagram take-overs

Citymarketing regio Amersfoort werkt sinds 2016 samen met bloggers en fotografen op Instagram. Eerder werd de take-over verzorgd door onder andere fotografen Mitchel Lensink, Olle Lammers, Kostas Brejaart en Marisa Broekhuizen, bloggers Susan Dullink, Nick Visser, Naline Roodbeen en Fleur Smit en ‘stadsvraagbaak’ Femke van Dinther.